У Дніпрі через жорсткість карантину стався транспортний колапс

У місті Дніпро через введення строгих карантинних обмежень стався транспортний колапс.

Вранці, 24 березня, багатьом дніпрянам довелося провести на зупинці більше часу ніж зазвичай. Викликано це було тим, що автобуси проїжджали і не забирали пасажирів на зупинках.


Водії надходили так, через те, що в їх салоні були заповнені всі місця. Згідно посиленим вимогам карантину вони можуть перевозити обмежену кількість пасажирів.

За виконанням цих норм будуть стежити організовані в місті спільні групи з числа працівників КП ДЕТ, КП Дніпровський метрополітен, автотранспортних підприємств і Національної поліції. За порушення передбачені штрафи. Причому це стосується і пасажирів, які знаходяться в громадських місцях без масок або респіраторів. Таким чином, кожен повинен нести персональну відповідальність за порушення карантинних обмежень.

Водії в свою чергу виконують вимоги, які прописала комісія ТЕБ та НС в місті Дніпро.

Але, також в цьому ж рішення було прописано, що збільшиться кількість рухомого складу на маршрутах, які проходять уздовж великих промислових підприємств. Хоч, кількість автобусів і було збільшено, але як показала практика, цього було замало.

Для уникнення подібних ситуацій, в тому ж рішенні було написано про можливі варіанти вирішення цієї ситуації. В даному випадку, сфера відповідальності настає у роботодавців, які повинні були скоригувати графік роботи своїх підлеглих. Це необхідно було зробити з урахуванням завантаженості пасажиропотоку.

У перший день посилення карантину можна було побачити, що ланцюжок комунікації була порушена. З рішенням комісії не все ознайомилися і не вжили необхідних дії. Від цього постраждали в першу чергу жителі міста.

Також багато за ранок виникло і конфліктних ситуацій пов'язаних з перевезенням пільговиків. Нагадаємо, що їм обмежили безкоштовний проїзд часовим інтервалом з 10:00 до 15:00. Весь інший час за проїзд необхідно платити або утриматися від нього.

За матеріалами: 056.ua
Добавлено: 25-03-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх