Перші 100 рятувальників Дніпропетровщини вакцинували проти коронавирусу

У Дніпрі на базі медико-санітарної частини спецпризначення за адресою вулиця Любарського, 6 перша сотня співробітників ГСЧС області пройшла вакцинацію від COVID-19.

Про це повідомляє Відкритий.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині триває вакцинація від коронавируса. В першу чергу прищеплюють всіх, хто стоїть на передовій боротьби зі страшною хворобою.

У неділю, 28 березня, черга дійшла і до рятувальників, які, виконуючи свої завдання, щодня спілкуються з великою кількістю людей і також знаходяться в групі ризику. «Особистим прикладом показав, що вакцинації не треба боятися. Це ефективний спосіб сформувати колективний імунітет в період пандемії. Нам необхідно піклуватися про здоров'я, щоб зберігати боєздатність підрозділів », - написав у соцмережах начальник ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області Андрій Кульбач.


Відомо, що для вакцинації рятувальників був використаний індійський препарат Covishield компанії AstraZeneca.


Нещодавно з'явилася інформація про те, що поставки даної вакцини в Україну були припинені через надмірне попиту всередині країни-постачальника.

А недавно з Китаю в Україну відправили першу партію вакцини CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. Також відзначимо, що на цьому тижні препаратом Covishield вакцинувалася міський голова Дніпра Борис Філатов.

Добавлено: 29-03-2021, 10:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх