У Росії помер другий за два місяці медик з лікарні, до якої госпіталізовували Навального (ВІДЕО)

Торік у грудні в Рустама Агішева стався інсульт.

В Омську помер відомий лікар Рустам Агішев, який очолював відділення травматології та ортопедії лікарні швидкої допомоги №1, де після отруєння перебував російський опозиціонер 

Ймовірні отруйники Навального з ФСБ причетні щонайменше до трьох вбивств — розслідування

Олексій Навальний. За рік це друга смерть у медзакладі, у лютому пішов із життя заступник головного лікаря Сергій Максимішин.

Про це повідомили у лікарні.

Як зазначається, Агішев у грудні 2020 року переніс інсульт і відтоді відновитися повністю йому не вдалося. Помер лікар у віці 63 років.

У лікарні про нього відгукуються як про мудру і милосердну людину, фаната своєї професії. Він мав 39 років професійного стажу. В медустанові зазначають, що смерть Агішева для лікарні - це непоправна втрата.

"Це непоправна втрата для всього медичного співтовариства. Рустам Габбасовіч - справжній фанат своєї справи, він завжди залишиться для нас прикладом безмежної відданості професії, милосердя і мудрості. Він був талановитим лікарем, відповідальним керівником, людиною з високими душевними і етичними якостями", - розповів головний лікар Євген Осипов.

Тим часом Радіо Свобода уточнює, що саме до цієї лікарні торік в серпні госпіталізували непритомного опозиціонера Олексія Навального. Його соратники наполягають на тому, що адміністрація і персонал клініки знали справжні причини події з Навальним, але за вказівкою ФСБ поставили йому невірний діагноз і намагалися приховати сліди отруєння речовиною з групи "Новічок".

Нагадаємо, 5 лютого повідомлялося, що у Росії раптово помер заступник головного лікаря з анестезіології і реанімації Омської лікарні швидкої медичної допомоги №1 Сергій Максимішин, який у серпні минулого року відповідав за лікування опозиціонера Олексія Навального. 


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 29-03-2021, 11:19
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх