Поховали живцем: чоловік з Дніпропетровської області раптово дізнався, що мертвий

Через помилку лікарів 45-річний чоловік з Кам'янського по всім документам вважався мертвим трохи більше року.

Його «поховали» лікарі лікарні, в якій він навіть не лежав.

Богдан Власюк Богдан Власюк по всім документам - мертвий. Справа в тому, що три роки тому чоловік потрапив в серйозне ДТП: на великій швидкості його збив мотоцикл. Богдана відкинуло на 19 метрів, але він все одно вижив. Чоловік близько тижні пролежав у комі, потім провів кілька місяців у стаціонарах. Про своєї смерті Власюк дізнався несподівано. Його мати пішла до Пенсійного фонду за довідкою, проте там її назвали шахрайкою і вигнали.

Виявилося, що смерть чоловіка зафіксували в Дніпрі в кінці грудня 2019 року. У висновку лікарів написано, що пацієнт помер через крововилив в мозок. В цей час сам Богдан Власюк перебував у себе вдома, в Кам'янському, і готувався до чергового курсу реабілітації. В обласному департаменті охорони здоров'я пояснили, що лікарі помилково «поховали» живу людину переплутавши його з іншим пацієнтом. А свідоцтво про смерть видав міський ЗАГС.

Богдан Власюк тепер намагається довести, що лікарська помилка зробила його «мертвим». Однак його заяву суд прийняв тільки з третьої спроби і ні на одне засідання його ще не запрошували. Коли його смерть за документами «скасують», чоловік відсвяткує ще один день народження.

За матеріалами:  Відкритий
Добавлено: 31-03-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх