«Треба валити з України»: листування «слуги народу» під час засідання Ради потрапило в ЗМІ

Журналісти сфотографували нардепа, коли та вела листування під час засідання парламенту."Слуга народу" Колесник про своє листування: "Треба валити з цієї країни" - це про відпочинок на травневі свята

Чи не кожне засідання Верховної Ради України обертається "листувальним" скандалом. На цей раз, повідомляють "Букви", за неоднозначним листуванням під час засідання парламенту фотограф видання зловив народного депутата від партії "Слуга народу" Анну Колісник.

Видання у своєму Telegram-каналі опублікувало відповідні фото. Фото з відкритих джерел

Як можна побачити на цих кадрах, на екрані смартфона написано наступне: "Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни".

За даними "Букв", листування вела нардеп Анна Колісник з таким собі "Стасом". Журналісти повідомляють, що це відбувалося в момент виступу головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака.

Зокрема, він говорив, що Росія нарощує війська поблизу державного кордону України під виглядом підготовки до російсько-білоруських навчань, запланованих на вересень.

Нагадаємо, на одному з позачергових засідань ВРУ 30 березня народний депутат від партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар нецензурно висловилася про президента Російської Федерації Володимира Путіна. Нардеп двічі озвучила досить відомий вислів. Фрагмент відео вже розлетівся  Мережею. На те, як Сюмар перший раз вимовила "Путін — х**ло", відреагував спікер парламенту Дмитро Разумков. Він попросив народних депутатів підбирати слова в стінах Верховної Ради. Однак нардеп не погодилася з такою позицією голови ВРУ, пише Comments.ua

Як повідомлялося, вчора, 30 березня, відбулася серія позачергових засідань Верховної Ради. Опитані порталом "Коментарі" експерти проаналізували найбільш важливі рішення, прийняті нардепами.
Добавлено: 31-03-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх