Світова ситуація з коронавірусом: де найскладніше і як посилюють карантинні обмеження (ВІДЕО)

Бразилія стала епіцентром коронавірусу: ситуація в країні важка, - ВООЗ. У Берліні обмежили пересування людей вночі, в Чехії все сидять на суворій ізоляції, а в Італії діє часткова карантин до кінця квітня. Чергова хвиля COVID-19 поширюється по Європі.

Епідемія коронавируса знову накрила країни ЄС. Кількість хворих зростає, карантинні заходи посилили у Франції, Німеччині, Італії та Іспанії. В останній жителям взагалі заборонили залишати населені пункти на вихідних, а в будні ведеться контроль за міграцією населення. Особлива увага приділяється дотриманню санепідеміологічних правил. Порушників чекає штраф - 600 євро. За словами місцевих жителів, практично всіх перевели на віддалену роботу, всі розважальні заклади закрили.


У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) заявили про критичну ситуацію з коронавірусом у Бразилії. Ця країна стала епіцентром коронавірусу.

Про це заявила епідеміологиня Всесвітньої організації охорони здоров'я Марії ван Керхове, передає Цензор.НЕТ із посиланням на РБК-Україна.

За її словами, низка штатів Бразилії у важкому стані, а лікарні переповнені зараженими коронавірусом. Представниця ВООЗ заявила, що ця країна є епіцентром коронавірусу.

"Насправді зараз в Бразилії відбувається дуже серйозна ситуація, де ми маємо кілька штатів у важкому стані", - повідомила вона.

Станом на 2 квітня, за даними Університету Джонса Хопкінса, найскладніша ситуація з коронавірусом у:
  • США - 30 538 840 заражених,
  • Бразилії - 12 839 844 заражених,
  • Індії - 12 221 665 заражених.
Щодо кількості смертей, то в Бразилії померло 325 284 особи (в США 553 120, в Індії - 162 927).

З'явилась інформація, що влада Молдови запроваджує комендантську годину, закривають парки, спортивні та дитячі майданчики

За матеріалами: Відкритий

Добавлено: 2-04-2021, 11:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх