У Хмельницькому від коронавірусу померла 28-річна вчителька (ВІДЕО)

Лікувалась вдома, бо не могла покинути дідуся: у Хмельницькому від коронавірусу померла 28-річна вчителька. Дідусь вчительки також захворів на коронавірус та перебуває у лікарні.

У Хмельницькому від коронавірусу померла 28-річна вчителька англійської мови Тетяна Єжонкова. Жінка лікувалась вдома, бо не могла покинути хворого дідуся. 

Про це повідомляє Оbozrevatel. 

Була працьовитою, її дуже любили учні

Тетяна Єжонкова викладала англійську мову в школи №28 м. Хмельницького. Директор навчального закладу Андрій Андрійчук розповів, що його підлегла захворіла під час шкільних канікул. Через недугу дівчина так і не повернулась на роботу. 

Тетяна Єжонкова, як розповідають її колеги, була дуже працьовитою та відповідальною. Вона почала свою кар'єру ще у 2012 році, коли навчалась на магістратурі в університеті. 

"Спочатку її взяли вихователем групи продовженого дня. А вже наступного року стала викладати англійську мову. Вона дуже багато працювала, була вчителем від Бога. Вона закінчила аспірантуру і постійно вдосконалювалася. Її дуже любили учні, випускники заходили до неї в гості", – говорить Андрій Андрійчук.


Батьки Тетяни Єжонкової розлучились, коли вона була ще дитиною. А тому її виховували дідусь та бабуся, яких дівчина дуже любила. Два роки тому померла бабуся Тетяни, а у лютому 2021 року в її дідуся стався інфаркт. А тому, коли вчителька англійської мови захворіла, вона не одразу звернулась до медиків, бо не захотіла залишати хворого дідуся без нагляду. 

"Приблизно місяць тому дідусь переніс операцію на серці і за ним потрібно було доглядати. Тетяна Анатоліївна все несла на своїх плечах. Тоді вона і захворіла. Але вона не могла залишити дідуся без нагляду, тому лікувалася вдома. Були шкільні канікули, ми й не знали про це. Але їй ставало гірше, і зрештою вона потрапила в лікарню, її забрала швидка у важкому стані", - розповів директор школи, у якій працювала Тетяна Єжонкова. 

Відомо, що у вчительки є ще дві 20-річні сестри, які навчаються у Львівській області. З ними покійна також підтримувала тісні стосунки. 


Перед смертю сказала, що всіх любить

Подруга Тетяни Ольга Маслянко розповіла, що 22 березня дівчині стало погано. Тоді ж у вчительки тест підтвердив COVID-19. Проте вона не поспішала йти у лікарню.  А у п'ятницю 26 березня її стан різко погіршився, жінку забрала швидка. 

"У суботу вона повідомила, що дихає в кисневій масці. Вона скаржилася, що важко дихати, їй було жарко, ймовірно, це підвищувалася температура. Її перевели на ШВЛ. А останнє її повідомлення я отримала в понеділок, 29 березня. Вона попросила сказати рідним і друзям, що вона всіх любить. На цьому наш зв'язок обірвався", – каже Ольга.

Дідусь Тетяни також захворів на коронавірус, зараз він перебуває в лікарні. Переносить він інфекцію порівняно легко, але лікарі спостерігають за ним. Чоловік був на похоронах внучки.

"Дідусь переживає смерть Тані як втрату рідної дитини, дуже важко", – каже Ольга.

Доглядати дідуся тепер будуть сестри Тетяни, він сам не залишиться.

Нагадаємо, у Львові через ускладнення від коронавірусу померла відома художниця.

Відео Коронавірус в Україні: за минулу добу інфікувалися понад 13 тисяч українців 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 6-04-2021, 11:29
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх