В Україну повертається тепло

В Україні в п'ятницю, 9 квітня, значить потеплеет. Максимальна температура повітря досягне +12 градусів. Тепле все, що буде традиційно на Юге. У Миколаївській та Одеській областях - до +12 градусів, на Херсонщині та в окупованому Криму - до +11.

Потеплеет и на Севере. Там денна температура повітря буде колебатися в межах +8 ... + 10 градусів. У центральних регіонах - подібна ситуація, але трохи більше.

Дожди і мокрий сніг наконець покинут Запад. На Закарпатті, Буковині та у Вінницькій області температура повітря знижується до +11 градусів, в інших регіонах - трохи холодне.

Жителям Востока також слід готувати до незначного втрати. У всіх регіональних температурах зберігатиметься на рівні +8 ... + 10 градусів. Впрочем, буде хмарно

У Києві в п'ятницю буде сухо і тепло - до +10 градусів. Небо протягом усього дня буде ясним. Осадків у столиці не передбачається.

Раніше ми писали про те, що в деяких містах України погода шокировала жителів країни. Так, за вікном пройшов сніг. Пользователи сети делятся кадрами "весеннего сюрприза".

Ранее сообщали, какой будет погода в Украине летом. За прогнозом синоптиків, очікується: жара, бурі та гради.

У квітні 2021 року середньомісячна температура повітря в Україні очікується в межах 8-11 градусів тепла, в горах 5-6 градусів тепла. Це близько середніх багатолітніх значень.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 9-04-2021, 10:28
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх