Принц Чарльз віддав останню шану покійному батькові принцу Філіпу (ВІДЕО)

Від імені королівської сім'ї він подякував усім, хто розділив втрату і горе родини в непростий для них час.

Принц Чарльз, спадкоємець британського престолу, вшанував сьогодні пам'ять свого покійного батька принца Філіпа, герцога Единбурзького. Він вийшов з Highgrove House, свого заміського будинку в Тетбері, графство Глостершир, щоб подякувати за підтримку і сказати декілька добрих слів про батька. Відео було записано заздалегідь і опубліковано 10 квітня, пише ТСН

"Я особливо хотів сказати, що мій батько, за останні 70 років, надав чудове, віддане служіння Королеві, моїй родині, країні, але і всій Співдружності.

Як ви розумієте, ми з сім'єю дуже сумуємо за батьком. Його дуже любили і цінували, і, крім усього іншого, я можу уявити, він був би так глибоко зворушений кількістю інших людей тут і в інших місцях у всьому світі і Співдружності, які також, я думаю, розділяють нашу втрату і нашу печаль.

Мій дорогий тато був дуже особливою людиною, який, я думаю, перш за все, був би вражений реакцією і зворушливими речами, які були сказані про нього, і з цієї точки зору ми, моя сім'я, глибоко вдячні за все це.

Він буде підтримувати нас у цій конкретній втраті і у цей особливо сумний час. Дякую", — сказав принц Вельський у своєму зверненні.


Нагадаємо, що похорон герцога Единбурзького відбудеться в каплиці Святого Георгія 17 квітня о 15:00. Через коронавірусні обмеження вся служба буде відбуватися на території Віндзорського замку, де буде коротка хода. Труна принца Філіпа буде прикрашена його гербом, його військово-морським кашкетом і мечем. Везти його будуть в катафалку Land Rover.

Згадуємо значущі події: останні фото принца Філіпа з королівською родиною.








Добавлено: 12-04-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх