У Донецьку почали мінувати мости: план окупантів

Член української делегації в Тристоронньій контактній групі Сергій Гармаш розповів, що бойовики в окупованому Донецьку почали мінувати мости, щоб нібито уберегтися від "наступу України".

За його словами, це провокація окупантів або спроба залякати місцевих жителів, вони в поспіху змінюють свій сценарій, передає "24 Канал".

"Я знаю від своїх знайомих в Донецьку, що там мінують мости для того, щоб убезпечити себе від "наступу України". Не знаю, це провокація або самозалякування, залякують місцевих для мобілізації", – сказав він.

Гармаш вважає, що значну роль в цьому зіграла реакція США, НАТО і послів G7. Президент Росії Володимир Путін вже не зважиться ввести "миротворців" для нібито "захисту російських громадян". Росія залишає для себе все менше можливості втрутитися, якщо Україна першою не розпочне військові дії.

Він зазначив, що з кожним днем ​​цієї "гри м'язами" стає все зрозуміліше: навряд чи Путін зважиться на "серйозну гру". Росія вже зрозуміла, що в Україні не вдасться повторити грузинський сценарій 2008 року, зазначив Гармаш.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, віцепрем'єр Олексій Резніков пояснив, чому українська делегація в Тристоронньій контактній групі більше не поїде до Мінська на переговори.

За матеріалами: OBOZREVATEL
Добавлено: 12-04-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх