На Дніпропетровщині вбили волонтера Анжелу Мочінску

В Нікополі за фактом вбивства 51-річної жінки поліція почала кримінальне провадження.

За інформацією місцевих ЗМІ, загибла - відомий волонтер Анжела Мочінская. Як повідомляє Відкритий з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області, від отриманих численних ушкоджень потерпіла померла в лікарні не приходячи до тями.

За підозрою в скоєнні злочину правоохоронці затримали 25-річного жителя Нікопольського району. 12 квітня, до чергової частини Нікопольського райуправління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями з будівлі по вулиці Електрометалургів доставлена ​​жінка. Від отриманих травм вона померла.

Поліцейські оперативно встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Слідчим відділом за погодженням з прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру у навмисному вбивстві. За даними видання «Нікопольська правда» - загибла - відомий волонтер Анжела Мочінская. З 2014 року вона допомагала української армії. На неї напав охоронець підпільного грального закладу. За наявною інформацією, він згвалтував її, а після жорстко побив.

За матеріалами:  Відкритий
Добавлено: 13-04-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх