Фурса пояснив, як Путін допоміг українцям з Туреччиною і НАТО

"То еще «**йло», но зато…"Через нарощування Росією військової чисельності біля кордонів з Україною після розмови українського президента з турецьким главою уряду до Туреччини не зможуть поїхати більш півмільйона росіян, а для українців путівки повинні подешевшати. Також за останній час Україна стала значно ближчою до НАТО.

Через нарощування Росією військової чисельності біля кордонів з Україною після розмови українського президента з турецьким главою уряду до Туреччини не зможуть поїхати більш півмільйона росіян, а для українців путівки повинні подешевшати. Також за останній час Україна стала значно ближчою до НАТО.

Про це в Фейсбуці повідомив фінансовий аналітик і інвестиційний банкір Сергій Фурса.

"Ердоган і Зеленський про що то поговорили, а 500 тисяч росіян не поїдуть до Туреччини, хоч вже купили квитки. Ось що значить творчий підхід до бомбардування Воронежа. Дрібниця, а приємно.

Ось вона, справжня турбота держави про свого громадянина. Ось вона, привілей жити в російській світі. Але хіба простому російській людині, якій хоч каміння з неба, шкода цих жалюгідних грошей на путівку, заради імперської величі? Дрібниці. Справжній російський повинен бути щасливий, що держава і великий Путін дають йому шанс постраждати за велич Росії. А страждання повинні бути справжніми. Планував крикнути «Тагіл» десь в Белеку, заплатив вже за готель в Анталії - і страждай тепер. Оплакуй путівку. Та й для здоров'я корисніше. All-inclusive шкідливо для печінки. Все прорахував великий Путін, який дбає про кожного малому росіянина. І за це шанують і люблять його прості росіяни. І готові зрозуміти, коли Путін готовий отруїти того, хто не шанує. І готові пробачити, якщо фатальна кийок опуститься на твою голову. Б'є, значить любить. Все заради величі. Та й нема чого там в Туреччині робити. Знову ж. Краще в травні поїхати на картоплю. Тим більше, хіба мало, раптом заради величі Росії Путін перекриє постачання бананів. Хто їх знає, що там в Еквадорі може трапиться. Раптом вони продадуть МВФ і американської вояччини, тим більше, там на виборах переміг типовий імперіаліст і Соросенок. Картопля ж своя, з дачі, ніколи не завадить. Її ніякої Сорос не забере. Та й праця фізична. Дозволяє бути в найкращій формі, якщо заради Величі батьківщини доведеться йти вмирати, то чи під Дамаск, чи то під Станицю Луганську. Хіба мало що Батьківщина накаже. Хіба мало, що придумає для щастя простого росіянина великий керманич російського світу.

Хоча кількість рейсів Мінськ-Стамбул має коротко вирости. Але це все зрадники Батьківщини будуть. Їх по поверненню з Туреччини треба в трудові табори відправляти. Щоб вони заново навчилися Батьківщину любити і велич відчувати. Та й хіба мало, що там може з ними трапиться, в ісламській країні? Православна віра вимагає захисту і підтримки.

А путівки до Туреччини для українців повинні подешевшати. Дрібниця а приємно. Спасибі Путіну за це. Він, звичайно, то ще "... уйло", але зате агітатор за Україну в НАТО. Вже всіх, кого міг і не міг, загітував. Зеленського перетворив в головного прихильника НАТО в Україні та України в НАТО. Хто міг ще таке уявити пару років назад? Ніхто. Дрібниця, а приємно ", - написав експерт.


Нагадаємо, що раніше глава Центру дослідження соціальних перспектив Донбасу розповів, про сценарії розвитку подій в напруженому регіоні.

Добавлено: 14-04-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх