Незапланований візит: Кулеба запропонував НАТО 10 кроків для допомоги Україні (ВІДЕО)

Міністр закордонних справ на зустрічі з представниками Альянсу назвав десять пунктів, за якими союзники можуть надати Києву реальну допомогу в умовах ескалації з Росією.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба під час засідання Комісії Україна-НАТО у вівторок, 13 квітня, запропонував країнам-членам Альянсу 10 кроків для підтримки України на тлі ескалації військових дій Росією. Про це Кулеба розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Я також запропонував союзникам по НАТО 10 конкретних кроків, які вони можуть зробити для того, щоб оперативно і змістовно, по суті нас підтримати в цій ситуації", - сказав глава МЗС України.

У той же час, Кулеба не став розкривати зміст цих десяти пунктів.

Глава МЗС підкреслив, що під час засідання Комісії Україна-НАТО абсолютно всі держави-члени НАТО висловилися на підтримку України.

"Ні у кого немає якихось різночитань щодо того, що відбувається на кордоні з Україною і хто це робить", - повідомив глава МЗС. Він також додав, що є абсолютний консенсус на підтримку України в цій ситуації.


Нагадаємо, сьогодні відбулося термінове засідання Комісії Україна-НАТО, ініціювання Києвом. За його мтогам Кулеба і Столтенберг виступили з заявами.

Cтолтенберг розповів, як НАТО допомагає Україні

За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 14-04-2021, 10:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх