У Карпатах "лютує" моторошна сніжна буря

На території високогір'я українських Карпат через потужну снігову бурю різко погіршилася видимість. Про це повідомляє прес-служба Чорногірського пошуково-рятувального поста.

Найгірша ситуація спостерігається на горі Піп Іван Чорногірський. У зв'язку з відлигою в Закарпатській області було прийнято рішення про введення третього рівня сніголавинній небезпеки.

На горі Піп Іван Чорногірський - хмарно, видимість обмежена до 30 метрів. Вітер північний, північно-східний 10-12 м / с. Падає сніг. Температура повітря -4.

Відзначається, що 20 квітня вночі в південних, а вдень і східних регіонах України очікуються значні дощі, пориви вітру 17-22 м / с. Настільки погані погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, а також проблемам з електрикою.


Раніше ми писали, що через циклон, який прийшов з Європи, українські Карпати вже кілька днів засипає снігом. Висота снігового покриву місцями досягла більше метра, Рятувальники попереджають, що на високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей можливе сходження лавин.

Крім того, на території високогір'я українських Карпат різко погіршаться погодні умови. У зв'язку з сильними снігопадами з'явилася загроза сходження снігових лавин, ризику сходження снігових лавин рятувальники надали 3 рівень небезпеки.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 20-04-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх