Контррозвідка СБУ затримала найманця РФ: терорист дає свідчення ( ВIДЕО)

Контррозвідники Служби безпеки України в районі операції Об'єднаних сил викрили учасника танкового батальйону терористичної організації "ДНР". Він планував таємно відвідати родичів на підконтрольній українській владі території.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу СБУ.

Встановлено, що в незаконних збройних формуваннях житель Лиману працював в службі забезпечення танкового батальйону в окупованому селищі Мічуріно.

Співробітники спецслужби встановили особу терориста при спробі в'їзду в Україну з території РФ. Зараз учасник НВФ співпрацює зі слідством. Він надав важливі вказівки на конкретні обставини російської збройної агресії і військового забезпечення РФ терористів "ДНР".

Чоловік повідомив СБУ про участь кадрових російських військових в координації дій найманців, постачання танків та іншої військової техніки з РФ. Також він здав власні паспорти "ДНР" і РФ.

Зараз слідчі СБУ повідомили наймита про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Матеріали готуються до передачі в суд.

Добавлено: 22-04-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх