Володимир Зеленський прокоментував новини з РФ і подякував партнерам за підтримку

Президент України Володимир Зеленський прокоментував новину за 22 квітня 2021 року про те, що РФ відведе війська від кордону України.

Президент Володимир Зеленський каже, що Україна вітає відведення російських військ від кордону та дякує міжнародним партнерам за підтримку.

Пряма мова: "Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки зі зменшення військової присутності й деескалації ситуації на Донбасі. Україна прагне миру. Дякую міжнародним партнерам за підтримку".

Про це раніше стало відомо завдяки Міністру оборони Російської Федерації Сергію Шойгу, під час наради Про підсумки дій військ у Криму. Починаючи з п'ятниці, 23 квітня 2021 року, російські війська повернуться до пункту постійної дислокації.

"Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки щодо зниження військової присутності і деескалації ситуації на Донбасі. Україна прагне миру. Дякую міжнародним партнерам за підтримку #StrongerTogether", - написав Володимир Зеленський українською та англійською мовами в соціальній мережі Twitter.


Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська впровадила українську мову в Скандинавію: "Набирати оберти"

За матеріалами: Знай.ua, УП
Добавлено: 23-04-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх