Білецький не баче поводів для ейфорії і розповів, як Росія "відпрацювала" напад на Україну (ВІДЕО)

Перший командир добровольчого полку "Азов" Андрій Білецький заявив, що фактажу щодо відведення військ РФ від українських кордонів немає, а РФ рано чи пізно розв’яже війну проти України

Про це він заявив в ефірі програми "Говорить Великий Львів" на Еспресо.TV.

"Що стосується двох останніх днів: вчорашньої промови Путіна і сьогоднішньої заяви Шойгу, яка багато ким в Україні сприймається, особливо владою, достатньо ейфорійно. Я не бачу, відверто кажучи, чому Україні зараз заспокоюватись. Краще дивитися не на слова, які нічого не варті, особливо, в російському виконанні, а на дії, які вони роблять. Мої близькі й знайомі друзі з розвідки говорять, що наразі такого фактажу про відведення військ і команд фактично немає. Якщо навіть уявити, що зараз Росія відводить частину військ", - зазначив Білецький.

Він зазначив, що насправді Росія відпрацювала величезну, надзвичайно складну логістично й управлінські операцію по концентрації першого ешелону військ вторгнення.

"Тобто, Росія відпрацювала перший, насправді найважливіший, надзвичайно складний етап вторгнення і війни. Тепер вона, безумовно, готова до того, щоб повторити цю історію протягом не двох тижнів, як вони організовували, а протягом тижня-півтора. Усе відпрацьовано. Росія до війни готується. Росія всіма абсолютно діями, не заявами Путіна… Бо було б дивно у XXI сторіччі очікувати заяв про вторгнення. Росія всіма діями показує, що до війни вона готується. Вона обов'язково цю війну раніше чи пізніше розв'яже. А ми її обов'язково раніше чи пізніше виграємо. Але Україна зараз, на мою думку, повинна почути наступне: у нас з'явився деякий проміжок часу. Можливо, це тиждень, можливо це пів року або рік. Але ми повинні використати його на 100% для того, щоб підготуватися давати відсіч", - наголосив Білецький.

Нагадаємо,
  • Росія накопичувала війська на кордоні з Україною, через що США зажадали від Кремля пояснення.
  • Кремль заявив, що пересування військ на кордоні з Україною "не становить загрози"
  • Українська розвідка повідомила, що Росія підсилює війська на кордоні з Україною для швидкого перекидання сил бойовим підрозділам.
  • 22 квітня міністр оборони РФ Сергій Шойгу наказав завершити "перевірку військ" на кордоні з Україною та повернути їх у місця дислокації
Росії не можна довіряти , – Безсмертний теж піддає сумніву оголошення про відведення військ Росії від кордонів.ay Video


-2:36

480p

За матеріалами: 24tv.ua

Добавлено: 23-04-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх