Звернення маріупольців до військових РФ. Попередження: що їх чекає в Україні

Жителі Маріуполя записали відео зі зверненням, в якому попередили російських військових і керівництво Кремля про наслідки нападу на Україну.

На тлі стягування армійських підрозділів РФ до кордонів України жителі Маріуполя записали відео зі зверненням, в якому попередили російських військових і керівництво Кремля про наслідки нападу на Україну. Маріупольчане заявляють, що якщо російська влада протягнуть до України руки, то відразу після цього "протягнуть ноги". 

 

Кадри публікує Діалог.UA на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Опубліковане відео відкривається зверненням жінки, яка, стоячи на тлі напівзруйнованого будинку, нагадує, чим завершилася "захист" міста з боку російських військових і найманців в 2014 році. Звертаючись до росіян російською мовою, жінка заявила, що ніхто тут РФ не чекає. "Я звертаюся до керівників Російської Федерації. Ось так виглядає ваша турбота про російськомовне населення України. Скрізь, де Росія, там розруха. Я кажу вам рідною російською мовою: не лізьте в Україні. Україна сама здатна подбати про себе і свій народ. А ви краще подумайте про своє. Слава Україні! " - заявила жінка.

Крім того, ще одна група жителів Маріуполя попередила російських військових і Кремль про наслідки вторгнення. "Якщо ви протягнете свої руки на наше місто, на нашу незалежну Україну, то протягнете свої ноги!" - заявив чоловік.

Російські найманці на окупованій частині Донбасу відкрито заявляють, що в разі початку бойових дій з українською армією основний план ОРДЛО полягає у відході від лінії зіткнення в населені пункти і міста, під прикриттям яких будуть вестися військові дії з ВСУ.

Раніше експерт озвучив головну мету Путіна по Україні. Кремль бажає посадити в крісло лідера України управлінця, схожого на нинішнього самопроголошеного "президента" Білорусі Олександра Лукашенка.

Також в Росії відповіли, чому Путін на Україні не зупиниться. Як зазначив політолог Ігор Ейдман, не можна скидати з рахунків маніакальне бажання Путіна увійти в історію політиком, що відродили Радянський Союз.

За матеріалами: "Діалог.UA"


Добавлено: 23-04-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх