Міста України переймають досвід Дніпра в розвитку соцполітики

Привід для гордості: міста України переймають досвід Дніпра в розвитку соцполітики .Все більше міст по всій країні запозичують досвід Дніпра в розвитку соціальної політики.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на прес-службу Дніпровського міськради.

З офіційним візитом в Дніпро прибула делегація експертів Асоціації міст України для того, щоб вивчити феномен комплексного розвитку соціальної політики в мегаполісі. За їх словами, прямо зараз місто пожинає плоди грамотних реформ, які були проведені за останні 3-5 років. «Дніпровська територіальна громада дійсно є однією з кращих на рівні органів місцевого самоврядування. Вона показує, як треба розвивати сферу соціального захисту населення », - зазначає експерт центрального офісу Асоціації міст України Назарій Миколюк.


Назарій Миколюк


Дніпро є прикладом якісного надання соціальних послуг, - запевняють експерти. Сьогодні суспільство має високий запит на справедливість, тому у всіх містах люди хочуть відчувати себе більш захищеними. «Ми розробили необхідні алгоритми для реорганізації сфери і готові ділитися цими напрацюваннями», - відзначили в профільному департаменті міської ради Дніпра.


Крім іншого зайшла мова про роботу в умовах пандемії. У минулому році Дніпро заснував онлайн-платформу, яка об'єднала зусилля міських служб, волонтерів та соціально-відповідального бізнесу. Все це дозволило сотням людей похилого віку безкоштовно отримувати предмети першої необхідності. «Для мене дуже важливо, що Дніпро став майданчиком для соціального діалогу. Нас об'єднують десятки зворушливих історій про взаємодопомогу. Вони ще раз нагадують, що навіть в найгірший час наша сила в єдності. Досвід кожного з вас - безцінний. Він допоможе нам рухатися далі, адже нам ще багато що належить зробити », - поділився мер Дніпра Борис Філатов.

Добавлено: 23-04-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх