Путін дав відмашку: ватажки "ДНР" і "ЛНР" звернулись з пропозицією Зеленському (ВІДЕО)

Ватажки "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович і "ЛНР" Леонід Пасічник майже одночасно в четвер, 22 квітня, ввечері випустили "відеозвернення" до президента України Володимиру Зеленському про готовність зустрітися з ним на Донбасі.

Так, якщо Пасічник просто запропонував Зеленському прибути на переговори "в будь-яку точку лінії зіткнення":


Те Пушилін Денис Володимирович пішов далі, і запропонував, якщо Зеленського не влаштовує формат спілкування з ватажками "Л / ДНР" на лінії зіткнення на Донбасі, то влаштувати "публічні дебати у форматі онлайн":


Примітно, що обидва цих відео були опубліковані практично відразу після відповіді президента РФ Володимира Путіна на пропозицію українського президента Володимира Зеленського провести двосторонню зустріч на Донбасі. Зокрема, Путін відповів, що по Донбасу Зеленському треба говорити з "ЛНР" і "ДНР", а не з ним.

Та синхронність, з якою відповів Путін, а ватажки "Л / ДНР" зависали і опублікували відео зустрічної пропозиції Зеленському, що не була залишена без уваги і потішила користувачів соцмереж.





Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 20 квітня в відеозверненні щодо ескалації, яку влаштувала Росія, запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна".

Експерт програми "Міжнародна і внутрішня політика" аналітичного центру Український інститут майбутнього Ігар Тишкевич проаналізував для "Телеграфа" подібний крок Зеленського і можливу реакцію Росії.

За матеріалами: Телеграф



Добавлено: 23-04-2021, 13:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх