У Зеленського жорстко відповіли на заяву Лукашенка

Президенту Білорусі Олександру Лукашенку слід дотримуватися дипломатичних рамок і вирішити питання з власної легітимністю, перш ніж вказувати, як українському лідеру Володимиру Зеленському слід себе вести.

Такі заяви глави держави, який майже 30 років вважається невиїзним, виглядають "смішно".

Так радник керівника Офісу Президента України щодо антикризових комунікацій Михайло Подоляк прокоментував фразу Лукашенко про "дипломатії Зеленського".

"Скажімо так, вкрай забавно і дивно чути подібні слова від людини, який керує своєю країною майже три десятка років, протягом яких майже незмінно вважається невиїзним. Це, безсумнівно, приголомшливий" дипломатичний навик ". А ще більше вражає навик, який привів його країну до статусу повноцінного сателіта іншої країни. Але якщо говорити серйозно, то панові Лукашенку бажано вирішити питання з власної легітимністю сьогодні у власній країну і намагатися дотримуватися коректних дипломатичних (ось вже парадокс!) рамок, оцінюючи інших лідерів і інші країни ... ", - сказав Подоляк.

Нагадаємо, що Путіну повідомили про бажання Зеленського зустрітися. Раніше в Росії пояснили посилення військ на півдні країни.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 23-04-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх