"Зачистка" Одещини від криміналітету: подробиці (ВІДЕО+ФОТО)

Протягом тижня по області проводяться санкціоновані обшуки в осіб, прямо чи опосередковано причетних до поширення злочинного впливу на криміногенну обстановку в регіоні.

Як повідомили Цензор.НЕТ у пресслужбі Одеської області, тільки в Одесі з минулої п'ятниці викрито понад 10 осіб, які підозрюються у зв'язках з представниками злочинного світу, в тому числі з "ворами в законі".

У них вилучено десятки одиниць різної зброї, сотні набоїв різного калібру та наркотичні засоби. Вчора у сімох мешканців Біляївки, які позиціонували себе представниками відомих лідерів криміналітету та намагались впливати на криміногенну ситуацію в районі, вилучили наркотичні речовини, ювелірні прикраси, мобільні термінали та інші речові докази їх протиправної діяльності. Боєприпаси, зброю та наркотичне зілля також вилучили у кількох жителів Вилкового та Арциза.

Крім того, поліцейські затримали 30-річного вихідця із Закавказзя за підозрою у викраденні майна з автомобілів одеситів. Також викрито двох чоловіків з Одеси та Болградського району, які намагалися збувати підроблену національну валюту шляхом скупки транспортних засобів.

Житель Шабо притягується до відповідальності за умисне вбивство свого знайомого, а мешканець Одеського району - за сексуальне насильство щодо малолітньої дівчинки

Добавлено: 30-04-2021, 13:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх