В Запоріжжі чоловік пограбував співробітницю фінансової установи

У Запоріжжі слідчі повідомили про підозру чоловіку за скоєння розбійного нападу на співробітницю фінансової установи.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Зловмисник увірвався до приміщення торгівельної компанії і під загрозою ножа та предмету схожого на пістолет заволодів золотими прикрасами працівниці. Речові докази вилучено. За скоєне підозрюваному загрожує покарання - до семи років позбавлення волі.

7 травня о 12:40 до поліції надійшло повідомлення від співробітниці однієї з фінансових установ, розташованої на проспекті Металургів у місті Запоріжжі, про те, що невідомий чоловік погрожуючи ножем та предметом, ззовні схожим на пістолет, заволодів її золотими прикрасами, на суму у 10 тисяч гривень. Встановлено, що зловмисник намагався залишити місце скоєння злочину, але був затриманий працівниками вневідомчої охорони.

Співробітники слідчо-оперативної групи, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб районного управління поліції, які виїхали на виклик, ретельно оглянули місце події, опитали потерпілу, очевидців та вилучили речові докази. 

Правоохоронці затримали 62-річного зловмисника у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Того ж дня, слідчі, за погодженням з Дніпровською окружною прокуратурою, повідомили йому про підозру у скоєному кримінальному правопорушенні.  Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Добавлено: 9-05-2021, 07:25
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх