В Мелітопольському районі на пошті привласнювали гроші за комунальні послуги

Кошти надходили до каси поштового відділення  від громадян, які здійснювали оплату за послуги, в тому числі комунальні. Факт недостачі було викрито під час контрольної перевірки Укрпошти,  після чого до поліції надійшла відповідна заява.


Під час контрольної перевірки, яку призначило керівництво центру поштового зв’язку Мелітополя Запорізької дирекції АТ «Укрпошта», було виявлено факт недостачі грошових коштів, після чого до поліції подали відповідну заяву.

В ході подальшого досудового розслідування та здійснених оперативно-слідчих дій було встановлено, що  близько 70 тисяч гривень, яких бракує, привласнила керівниця цього поштового відділення зв'язку.

З травня по грудень 2020 року жінка 1957 року народження, займаючи посаду начальника одного із відділень поштового зв’язку у Мелітопольському районі,  зловживаючи службовим становищем, привласнила грошові кошти, які сплачували громадяни за різноманітні послуги, в тому числі комунальні.

Наприкінці квітня 2021 року слідчим Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, їй повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронцями  скеровано до Мелітопольського міськрайонного суду.

Санкція інкримінованої статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Добавлено: 9-05-2021, 10:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх