Лещенко прокоментував виступ дружини в МосквІ (ВІДЕО)

Він заявив, що цей виступ став "підтримкою людей, які є прямими жертвами режиму" президента РФ Володимира Путіна

Член наглядової ради "Укрзалізниці" і колишній нардеп Сергій Лещенко вперше прокоментував скандал, який виник після виступу його дружини Анастасії Топольської (Dj Nastia) в Москві.

В ефірі "4 каналу" він заявив, що цей виступ став "підтримкою людей, які є прямими жертвами режиму" президента РФ Володимира Путіна.

"Що стосується конкретно заходів, які відбувалися в Росії, то насправді вона в країні, яка утискає цю культуру і представників цієї культури…Тому що в Росії цей захід, який відбувався, він відбувався, зокрема, за участі широкого залучення представників ЛГБТ-спільноти – меншості, яка потерпає від Путіна, від (Рамзана) Кадирова", – стверджує Лещенко.

Нагадуємо, раніше на дзвінки "5-го каналу" Сергій Лещенко не відповів. Як відмовчалися й офіційні сторінки DJ Nastia та її власного лейблу в інстаграмі.


Топольська вважає, що нічого такого не сталося, а користувачів Мережі Dj Nastia назвала Хейтер і ботофермой. Анастасія "попросила" писати про неї ще частіше, адже таким чином у неї піднімається активність в Instagram.

Крім того, дружина Сергія Лещенка проілюструвала свій повідомлення фотографією, на якій маленька дівчинка справляє нужду на підлогу. Таким чином, як Dj Nastia дала зрозуміти, їй все одно на думку громадськості щодо її поїздок до Москви з діджей-сетами.

Це вже не перший скандал, у який втрапила Анастасія Топольська. 2016-го гостро розкритикувала запровадження мовних квот на радіо, бо через них закрили її авторську програму, пише  5.uaДіалог.ua

Добавлено: 12-05-2021, 08:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх