На Донбасі вантажівка з найманцями "ДНР" підірвалася на їхній міні

Вантажівка УАЗ-452 з російськими терористами "ДНР" підірвалася на Донбасі. Вона наїхала на міну, яку встановили самі ж окупанти.

Про інцидент повідомила пресслужба 10 гірсько-штурмової бригади у Facebook. Він трапився близько 13:00 11 травня. Захисники зазначили, що бойовики, котрі їхали в авто, імовірно були нетверезими.

"Біля селища Бетманове (колишній Червоний Партизан), що на окупованій частині Донеччини, представники російсько-окупаційних військ, скоріш за все перебуваючи у п'яному угарі з нагоди святкування чергового дня "недореспубліки", пересуваючись на автомобілі УАЗ-452, наїхали, на свою ж протитанкову міну ТМ-62. Внаслідок потужного вибуху УАЗ знищено", –написали українські воїни.


Біля Бетманового підірвалася вантажівка "ДНР"

За їх даними, водій ворожої вантажівки загинув. Скільки ще осіб було із ним у транспортному засобі та що окрім них УАЗ перевозив, наразі встановлюється.

"Чекаємо чергових безглуздих звинувачень ЗСУ з метою приховати власну недолугість та відсутність контролю за особовим складом горе-командирами "нарядної міліції" уявної "республіки", – підкреслили військові, наголосивши, що українська армія впевнено дотримується режиму припинення вогню.


Допис воїнів ЗСУ про підрив вантажівки "ДНР"


На Донбасі терористи "ДНР" наїхали на власну міну

Як повідомляв OBOZREVATEL, в середині квітня на Донбасі двоє п’яних найманців зі складу російсько-окупаційних військ підірвалися на власному мінному полі. В результаті обоє втратили кінцівки.

За матеріалами: OBOZREVATEL
Добавлено: 12-05-2021, 09:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх