У Кремлі розповіли про формат зустрічі з Байденом

На зустріч президентів впливатимуть епідеміологи

У Кремлі вважають, що формат зустрічі гарантів Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки мають визначати епідеміологи. Про це журналістам заявив прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

"Зустріч буде окремим предметом для розгляду епідеміологів", — зазначив російський політик. Також Пєсков додав, що остання зустріч російського президента з генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттерішем відбулася в онлайн-форматі у зв'язку з режимом пандемії в Європі, а також заувагами російських епідеміологів.

Нагадаємо, 8 травня Джо Байден повідомив про готовність зустрітися з очільником РФ навіть попри велику кількість військ на кордоні з Україною. Наразі його дипломати працюють над узгодженням потенційного часу та місця для діалогу. 

Також Джо Байден отримав запрошення відвідати Україну з офіційним візитом від президента Володимира Зеленського. За попередньою інформацією, зустріч може відбутися 24 серпня 2021 року на 30-й День Незалежності.

Раніше повідомлялося, що першим закордонним візитом Джозефа Байдена у статусі американського президента буде поїздка до Великобританії і Бельгії у червні для участі в саміті "Великої сімки" (з 11 по 13 червня) і саміті НАТО (14 червня).

Також "Коментарі" писали, що американські ЗМІ зібрали всі ймовірні міста зустрічі президентів Америки та Росії на основі думок колишніх американських офіційних осіб та аналітиків. Детальніше — в нашому матеріалі.

Крім цього, сайт "Коментарі" розповідав, коли президент РФ Володимир Путін може піти з посади. Думку російського політтехнолога і публіциста Станіслава Бєлковського читайте в нашій статті.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 14-05-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх