На Дніпропетровщині впіймали ділків, які продавали зброю і боєприпаси із зони ООС: масштаби вражають (ВІДЕО)

На Дніпропетровщині упіймали ділків, які продавали міни, гранати, автомати й пістолети, а також навіть протитанкові керовані ракети із зони проведення операції об'єднаних сил на Донбасі.

Як йдеться у випуску ТСН.Ранок, одразу два десятки обшуків провела поліція, аби затримати фігурантів. Це шестеро цивільних, зокрема, й жінки. Правоохоронці кажуть: нелегальний бізнес працював більше року. Товар вивозили з передової, а згодом продавали на Дніпропетровщині й Запоріжжі.

Масштаби збуту просто вражають. Лише під час обшуків знайшли численну зброю та вибухівку, а також 400 тис. грн та 8 тис. дол. виторгу.


Зброя й боєприпаси із зони проведення ООС. У Дніпропетровській області упіймали ділків, що продавали міни, гранати, автомати й пістолети, а також навіть протитанкові керовані ракети. Одразу два десятки обшуків провела поліція, аби затримати фігурантів. Це шестеро цивільних, зокрема, й жінки. Правоохоронці кажуть: нелегальний бізнес працював понад рік. Товар вивозили з передової, а згодом продавали у Дніпропетровській та Запорізькій області.

"Усі учасники – мешканці Дніпропетровщини. Свій товар вони збували, як з рук в руки, так і безконтактно, за допомогою поштових відправлень. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - розповіла пресофіцерка Нацполіції України Мар'яна Рева. 

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 14-05-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх