В Україні одна область стала "помаранчевою" (ВІДЕО)

Миколаївська область вийшла з "жовтого" рівня.

МОЗ оновило карантинні зони: усі області України перейшли до "жовтого" рівня

зони карантину в Україні.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті відомства 14 травня. 

Миколаївська область, яку напередодні перевели на "жовтий" рівень, знову стала "помаранчевою". В регіоні перевищений коефцієнт виявлення випадків інфікування. 

Таким чином Миколаївська область єдина у "помаранчевій" зоні карантину. Всі інші - "жовті". "Зелених" регіонів в Україні немає. "Червоних" також.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 14 травня зафіксовано 7 562 нових випадки коронавірусу. Протягом доби від COVID-19 померли 287 людей, ще 15 958 одужали. Було проведено 79 452 тести. 

Нагадаємо, уряд подовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації в Україні. Про це на засідання Кабміну 21 квітня повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Зазначається, що надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії. 

Крім того, карантин продовжено до кінця червня. Це означає, що Україну і надалі ділитимуть на зони за рівнем захворюваності: "зелену", "жовту", "помаранчеву" і "червону". Відповідно будуть діяти і обмеження. 


Понад 2 тисячі хворих на коронавірус довелося ушпиталити минулої доби в Україні. А от тих, хто одужав - усемеро більше. Водночас 287 людей недугу здолати не змогли. Це свіжа статистика МОЗ. Там повідомляють про 7,5 тисячі нових випадків коронавірусу. І додають - другий день поспіль за темпами поширення інфекції лідирують Київ та Харківська область. Більше про коронавірус в Україні

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 14-05-2021, 11:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх