Олена Зеленська розповіла, чи продає студія "Квартал 95" серіали Росії (ВІДЕО)

Вона заявила, що вже багато років вони працюють із шведською компанією.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про те, як і чому серіали студії "Квартал 95" потрапляють до Росії.

Про це вона сказала у своєму першому телевізійному інтерв'ю для програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1".

На запитання: "Вас звинувачують у тому, що ви продаєте якісь продукти росіянам", Зеленська відповіла: "Ми нічого не продаємо" та пояснила, як насправді усе відбувається.

"Багато років у Каннах проходить телевізійний ринок і всі продакшини їдуть туди і представляють свою продукцію, контент, проєкти, формати. Усі спілкуються і є великі компанії, які можуть придбати твій контент – серіали, програми і потім займатись дистрибуцією. Ми багато років працюємо із шведською компанією. Продаються проєкти, тобто декілька продуктів одразу. Компанія, яка свій продукт хоче просунути на міжнародний ринок не має із цим продуктом бігати і всім його пропонувати. Є великі компанії, які цим займаються", - пояснила перша леді.

Наприклад, ви продали комусь квартиру, а він продав її іншим. І ви не можете бути незадоволеним, кому перепродали, додала Олена Зеленська.

Дружина президента також назвала маніпуляцією порівняння продажу серіалів росіянам із Липецькою фабрикою.

Також за словами Зеленської,  донька більше гуманітарій. Однак з майбутньою професією поки що остаточно не визначилися. Однак точно знають, что вступати дівчина буде в Україні і за кордон не поїде. Це її власне рішення, яке дуже потішило Олену.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 14-05-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх