У Запорізькій області можуть робити 5 тис. щеплень на добу

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух.

За словами очільника області, кампанія з імунізації населення Запорізького краю йде за графіком. Протягом останніх днів область посідає 4-6 місце серед інших регіонів за кількістю вакцинацій. Всього з початку вакцинальної кампанії перше щеплення отримали 34 573 особи. Найближчим часом очікується нова поставка вакцини, що дозволить запрошувати на щеплення людей, що зареєструвалися в додатку “Дія”, пише Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

- Наші медики вже роблять щеплення другою дозою. Зовсім скоро розпочнемо масову вакцинацію за листом очікування “Дії”. Потужності нашого регіону дозволяють робити до 5 тисяч щеплень щодня, і це нормальний темп, - підкреслив Олександр Старух.

Керівник облдержадміністрації також нагадав, що, незважаючи на жовту зону, ніхто не скасовував маски та соціальну дистанцію.

Травневі свята в області пройшли спокійно і без суттєвих порушень. Однак останніми днями кількість захворювань на ковід знову почала збільшуватися. Якщо так піде і далі, регіон можуть повернути до помаранчевої зони. Якнайшвидше подолання епідемії залежить від кожного з нас, не будьте байдужими до свого здоров’я та безпеки оточуючих людей, - наголосив Олександр Старух.

Окремо очільник області зазначив, що  обласна влада разом з територіями продовжують роботу з розробки програм допомоги малому бізнесу, що зазнав найбільших збитків від посилення карантинних обмежень.


 
Добавлено: 15-05-2021, 07:35
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх