В Австралії акула-людожер напала і загризла чоловіка під час серфінгу (ВІДЕО)

Реанімувати чоловіка після нападу акули не вдалося.

Біля узбережжя Австралії акула напала на 59-річного серфера. Попри всі зусилля медичних працівників, австралійця не вдалося врятувати.

Про це повідомляють у службі "швидкої" та пише австралійська ABC News.

Акула напала на чоловіка 18 травня біля пляжу Танкаррі в штаті Новий Південний Уельс. Відомо, що чоловік приїхав туди на відпочинок із друзями. Вони ж розповіли, що австралієць побачив акулу і встиг попередити їх, перш ніж хижак атакував.

Одразу після нападу друзі витягли пораненого товариша на берег і намагалися провести йому серцево-легеневу реанімацію. Однак, попри їхні зусилля і допомогу медиків, чоловіка врятувати не вдалося.

У поліції заявили, що напад стався під час серфінгу. Там кажуть, що співробітники служби екстреного реагування знайшли чоловіка з "критичними травмами верхньої частини правого стегна". Характер пошкоджень, як зазначається, вказує на те, що його атакувала велика біла акула, відома як "акула-людожер".

"Це безпрецедентна подія. Я не можу пригадати, щоб акули коли-небудь нападали на людей в цьому районі", - заявив представник місцевого загону рятувальників-волонтерів Брайан Вілкокс.

 

До слова, велика біла акула - одна з найбільших хижих риб у світі. Ці хижі риби можуть сягати до 4,6-4,8 метра в довжину, але зустрічаються особини довжиною і до 6 метрів. Акули цього виду вважаються найбільш небезпечними для людини.

Нагадаємо, на Північному острові Нової Зеландії акула напала на 19-річну дівчину. Потерпіла отримала травми, несумісні із життям, і вона померла на місці.


Відео Без них планета під загрозою: як акули рятують світ 


За матеріалами: ТСН

Добавлено: 19-05-2021, 10:28
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх