Путін готовий обговорювати з Зеленським Крим - Пєсков назвав умову

Президент Росії Володимир Путін готовий обговорювати з Україною питання Криму, але тільки за однієї умови.

Президент Росії Володимир Путін готовий обговорювати питання анексованого Криму з українським колегою Володимиром Зеленським. Таку заяву зробив прес-секретар глави Росії Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Росія 1", передає Діалог.UA.

Пєсков підкреслив: Путін готовий обговорювати Крим тільки за умови, що не буде ставитися під сумнів приєднання півострова до Росії і новий статус півострова. "Якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва, (...) я впевнений, що Путін буде готовий", - сказав прес-секретар президента РФ.

Інші теми, що стосуються окупованого півострова, зі слів Пескова, президент РФ обговорювати не буде "ніколи". Він нагадав, що, згідно з "обнуленої" Конституції Росії, навіть розмови про відчуження територій, який РФ вважає своїми, є кримінальним злочином.

Відзначимо, що Росія анексувала український Крим навесні 2014 року, скориставшись внутрішньою нестабільністю в сусідній країні після Майдану. Захоплення території чужої країни був на ура сприйнятий переважною більшістю росіян. Рейтинг Путіна тоді перевищив 80%. Правда, ефект тримався недовго.

Сьогодні, через 7 років окупації, він обвалився до докримского рівня і продовжує знижуватися. Раніше Діалог.UA повідомляв, що переїхав жити до Криму росіянин не витримав і їде: "Півострів так і не став Росією".

Ми також писали, що бере участь в окупації Криму офіцер ФСБ РФ Стрільців визнав, що Росія розчарувала кримчан: "Краще жити не стало, десь навіть гірше".

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 23-05-2021, 15:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх