"Нафтогаз" найняв фахівців для зупинки "Північного потоку-2"

НАК "Нафтогаз України" найняв двох осіб, які будуть займатися протидією будівництва газопроводу "Північний потік-2". У компанії заявили, що санкції проти проєкту повинні посилюватися.

Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook. Команду підсилили Мироном Василиком, який буде займатися питаннями розширення співпраці з міжнародними організаціями.


Він працював у Державному департаменті та Департаменті навколишнього середовища США, The PBN Company, Burson-Marsteller і Gavin Anderson & Company.

Також в компанію найняли Романа Супруна, він буде виконувати обов'язки керівника підрозділу по взаємодії з урядом, парламентом та іншими сторонами "Нафтогазу". Його ключове завдання – адвокація та взаємодія з органами влади.

"Зупинити "Північний потік-2" – національне завдання для України і пріоритет для Національної компанії "Нафтогаз України". Тому "Нафтогаз" підсилює команду протидії "Північному потоку-2", – йдеться в повідомленні.


Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з конгресменом США, співголовою Конгресового українського кокуса Брайаном Фітцпатріком. Глава МЗС заявив, що тільки сильна позиція США може зупинити "Північний потік-2".

Як повідомляв OBOZREVATEL:
  • Співголова німецької партії "Союз 90/Зелені" Роберт Габек заявив, що виступає проти будівництва газопроводу "Північний потік-2". Він вважає, що проєкт потрібно повернути.
  • Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з Робертом Габеком. Вони обговорили негативний вплив "Північного потоку-2" на безпеку і стабільність у Європі.
  • Польща "з болем" сприйняла рішення американського уряду відмовитися від санкцій проти "Північного потоку-2". Питання збереження санкцій було б доречним.
  • Канцлер Німеччини Ангела Меркель очікує переговори зі США по газопроводу "Північний потік-2". Вона вважає санкції проти нього сумнівними.
За матеріалами: OBOZREVATEL
Добавлено: 27-05-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх