Фестиваль до Дня захисту дітей у Дніпровському будинку мистецтв (ФОТО+ВІДЕО)

1 червня, у перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Щороку Будинок мистецтв з нагоди цього свята проводить арт-фестиваль «Мрії мого дитинства».

У програмі свята – виступи юних талантів, творчі конкурси, малюнок на асфальті, пленер вихованців студій образотворчого мистецтва, книжкова виставка «Дитячі книги-ювіляри 2021», перегляд мультфільму «Чиполліно» до 60-річчя з дня створення стрічки та 70 – річчя від дня виходу книги Джанні Родарі.

Основною подією фестивалю стане відкриття регіональної виставки дитячого малюнку на тему «Мрії мого дитинства». До експозиції відібрано 274 творчі роботи юних художників із 15 організацій, де діти опановують ази образотворчого мистецтва: вихованців студій образотворчого мистецтва, художніх класів позашкільних закладів, художніх шкіл та шкіл мистецтв Дніпра. В експозиції представлені малюнки олівцями, аквареллю, гуашшю, пастеллю, сангіною, тушшю.

Також У Дніпрі завершився перший Всеукраїнський фестиваль аматорських дитячих і молодіжних колективів «Імпреза над Дніпром». Юні таланти протягом 4 днів дивували журі своїми яскравими і цікавими виступами.


В цілому юні артисти з Києва, Харкова, Запоріжжя та Дніпра показали 14 повноцінних спектаклів. Підтримати своїх однолітків в міський драміком приїхали діти з Обухівки, Чумаков, Підгороднього та інших районів області. Робота над кожною постановкою для артистів інклюзивної театру «Незабудки» - не тільки робота над сценічним образом, а ще й над самим собою.

Деякі з юних артистів удосконалює дикцію, вчаться показувати різні емоції, а хтось - взаємодіяти з колективом і не боятися глядачів. «Ми ставили завдання навчити дітей впевненості в собі. Вмінню йти вперед, ставити перед собою високі цілі. Бути самим собою. Хочемо, щоб їх приймали такими якими вони є », - розповіла режисер інклюзивної театру« Незабудки »Людмила Журавель.


Более 400 детей из разных городов Украины продемонстрировали свои актерские способности.



Джерело: У Дніпрі підвели підсумки I фестивалю дитячих колективів «Імпреза над Дніпром» | Відкритий

За матеріалами: 34.ua
Добавлено: 1-06-2021, 14:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх