Кравчук розповів, як можна вирішити проблему з Донбасом

В Україні парламентська опозиція схожа на ту, що і в країні-агресорі Росії. А для вирішення проблеми з Донбасом потрібно "випалити" таке явище і натомість об’єднати політичні сили.

Таке переконання висловив перший президент, голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук. Думкою він поділився в програмі "Сьогодні ввечері" на каналі "Україна 24".

"Якщо ми об'єднаємо політичні сили, якщо в парламенті буде єдність щодо встановлення миру на Донбасі, а метою – повернення всіх територій, думаю, не буде таких проблем і питань, які б ми не могли вирішити", – зазначив він.

За його словами, натомість сьогодні представники різних політсил поводяться "як лебідь, рак і щука". Зокрема, уточнив Кравчук, у парламенті говорять необґрунтовані речі, "які межують зі зрадою України".

Голова делегації в ТКГ розповів, кого він вважає зрадниками. Це він пояснив на прикладі опозиції Польщі. Її представники, наголосив політик, не їздять до Німеччини або України консультуватися, як будувати свою країну.

"А наші ОПЗЖ їдуть до Москви, зустрічаються з Путіним, він дає їм установки, вони приїжджають і будують російську Україну або Україну з російськими методами управління. Потрібно випалити це з держави, і тоді, коли у нас не буде таких проблем, я думаю, всі питання вирішуватимуться швидко та організовано", – підсумував Кравчук.

Як повідомляв OBOZREVATEL:
  • раніше Леонід Кравчук зазначив, що переговори щодо Донбасу потрібно перенести з Білорусі до Швейцарії чи Фінляндії.
  • У відповідь міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, мовляв, не українському політику вирішувати, як далі працюватиме Тристороння контактна група.
  • Згодом перший президент України також додав, що Росія сама створює напружені ситуації, які потім використовує, звинувачуючи Захід. Водночас брехня та маніпуляції росіян очевидні для всього світу.
За матеріалами:  OBOZREVATEL
Добавлено: 4-06-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх