Запорізькі правоохоронці оперативно викрили псевдомінера

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.


3 червня о 4:20 до відділу поліції №2 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонував невідомий чоловік, який повідомив про замінування одного з будинків на вулиці Запорізькій у місті Запоріжжі.

"За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група поліції, фахівці – вибухотехніки, кінологи, співробітники ДСНС та «швидкої допомоги». В ході огляду місця події вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів не виявлено – повідомлення виявилося неправдивим. Правоохоронці з’ясували, що виклик про мінування надійшов з однієї з квартир будинку. Подальшими слідчими та оперативно-пошуковими заходами працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець. Чоловік на момент здійснення виклику перебував у стані алкогольного сп’яніння", - розповіли в поліції.

Слідчі, за процесуального керівництва окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцію статті, – до шести років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. Досудове розслідування триває.
Добавлено: 4-06-2021, 10:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх