В Україні 15 регіонів у "зеленій" зоні карантину (ІНФОГРАФІКА)

В Україні поліпшується епідеміологічна ситуація. За добу 4 червня в Україні зафіксовано 1897 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 1 065 осіб, летальних випадків – 86, одужало 8 330 осіб.

В Україні 15 регіонів у  зеленій  зоні карантину

Вся країна знаходиться в "жовтій" карантинній зоні, однак, показники в 14 областях і Києві вже відповідають "зеленій" зоні.

В Україні, за станом на ранок суботи, 5 червня, вже 15 регіонів відповідають показникам "зеленої" зони карантину. При цьому вся країна в "жовтій" зоні. Про це свідчать дані сайту МОЗ.

За минулу добу в двох областях покращилася ситуація з коронавірусом. Донецька і Львівська область знизила коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування. Там він становить 4,6% і 4,4% відповідно.


Київ також позначений як регіон, відповідний "зеленій" зоні карантину. Однак коефіцієнт нових випадків другий день поспіль становить рівно 5%.

Також близькі до "зеленої" зони показники у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій областях.


Нагадаємо, Кабмін планує послабити карантинні обмеження для проведення масових культурних заходів.

За матеріалами:  Корреспондент.net 
Добавлено: 5-06-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх