У Гаазі суд розпочав слухання справи про катастрофу MH17 по суті: ключові питання

У понеділок, 7 червня, о 10:00 в Гаазі почінається Розгляд справи про катастрофу рейсу MH17 по суті. Перед початком суду щодо Боїнгу МН17 біля посольства РФ у Гаазі виставили 298 білих стільців.

У понеділок, 7 червня, о 10:00 в Гаазі почінається Розгляд справи про катастрофу рейсу MH17 по суті.

Повідомляється, что в даного блоці слухання, Який тріватіме до кінця місяця, будут вівчаті зброю, Якою Було збити "Боїнг", місце, звідки випустили ракету, и что в цею фатальний день робілі четверо підсудніх.

Раніше були опрілюднені їх імена: Колишній офіцер ФСБ, так звань Колишній министр оборони "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков), генерал, а на годину збивання літака - полковник ГРУ Генштабу Збройних сил РФ, глава "ГРУ ДНР" Сергій Дубинський, подполковнік-спецназівець ГРУ Олег Пулатов (всі - громадяни РФ), а такоже громадянин України Леонід Харченко, Який воювали на боці "ДНР".

Згідно з попереднім графіком, наступний блок слухань відбудеться з 7 червня 2021 року по 25 червня 2021 року. Серед ключових питань – зброя, якою було збито літак рейсу МН17, місце запуску ракети, роль чотирьох підсудних.

Нагадаємо, трагедія стала 17 липня 2014 року в ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ. Міжнародна Слідча група Зроби Висновок, что пасажирський Boeing-777 "Малайзійськіх авіаліній", что Летів з Амстердама в Куала-Лумпур, БУВ збитий зенітно-ракетних комплексів "Бук".

Установка Належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО российских Збройних сил з Курська. В авіакатастрофі погибли 283 пасажири и 15 Членів екіпажу.

Раніше ми повідомлялі, что влада Нідерландів подасть иск до Європейського суду з прав людини проти РФ за ее прічетність до збити пасажирський літака МН17 над Донеччиною в 2014 році.Перейті на головну сторінку

За матеріалами: Телеграф, Цензор.Нет
Добавлено: 7-06-2021, 15:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх