У Запоріжжі відбувся бізнес-форум з залученням представників міжнародних донорських організацій

Про це повідомляється на сайті Запорізької міськради.

Бізнес-форум відбувся у форматі онлайн-зустрічі, до якої безкоштовно міг долучитися кожен підприємець, представник малого та середнього бізнесу. В ході події обговорювали існуючі інструменти підтримки і розвитку підприємництва.

Спікерами на форумі виступили провідні економісти, маркетологи, бізнесмени та галузеві спеціалісти, серед яких – представники міської влади, проєкту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», керівництво ЗТПП. Разом з підприємцями вони обговорювали процес розробки бізнес-планів, алгоритм виходу на європейський ринок, розглянули 16 програм з міжнародної співпраці, серед яких бізнес-стажування та грантові проєкти.

- У Запоріжжі є великий потенціал, що криється в розвитку малих та середніх виробничих підприємств, є чималий ринок збуту, є можливість переробки сільгосппродукції. Щоб розвивати цей багатопрофільний потенціал, ми постійно співпрацюємо з різноманітними інвестиційними фондами та організаціями – як всеукраїнськими, так і міжнародними, обмінюємося інформацією та досвідом. Завдяки цьому у підприємців є можливість залучати більше інвестиційних коштів для своїх проєктів, отримувати додаткову бізнес-підтримку та досвід колег, - цитують заступника міського голови Запоріжжя Олександра Константинова.

У намірах організаторів – проведення ще кількох подібних бізнес-форумів впродовж поточного року, де планується залучити ще більше підприємців та інвесторів з України та з закордону.
Добавлено: 10-06-2021, 07:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх