Справа МН17: Свідок у суді підтвердив, що "Боїнг" збили після наказу з Москви

Також на суді оприлюднили нові записи розмов бойовиків

Пасажирський "Боїнг" Малайзійських авіаліній був збитий над окупованою Донеччиною після наказу з Москви. Це підтвердив на суді в Нідерландах один зі свідків. А саме брат громадянина Росії Сергія Дубинського. Дубинський є одним із чотирьох підозрюваних, передає "5 канал".

Зазначається, що він був ватажком військової розвідки так званої "ДНР". І за словами брата, зізнався в тому, що забезпечив проїзд "Бука" через Донецьку область, але наказ стріляти прийшов із Москви. Про це написала присутня в залі суду журналістка Саскія Беллеман.

Також на суді оприлюднили нові записи розмов бойовиків, що велися уже після збиття рейсу МН17. Вони говорять про те, що збили український винищувач. Тоді з'ясовується, що поцілили саме у пасажирський "Боїнг". Говорять і про те, що "Бук" повертається до Росії. Літак рейсу MH17 збили над окупованою Донеччиною 17 липня 2014. Загинули всі 298 людей на облавку.

Нагадаємо, раніше на судовому засіданні в Нідерландах, що проходить у справі збитого над Донбасом малайзійського "Боїнга" рейсу MH17, оприлюднили кілька нових записів перехоплених розмов високопоставлених бойовиків самопроголошеної "ДНР".
Добавлено: 11-06-2021, 08:10
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх