Путін нагрубив у відповідь на питання, чи він убивця (ВІДЕО)

Президент Російської Федерації Володимир Путін знову зірвався на хамство та дитячі образки через запитання журналіста NBC News – чи вважає він себе вбивцею.

Російський президент намагався уникнути відповіді, але журналіст не дав йому цього зробити

Президент Російської Федерації Володимир Путін знову зірвався на хамство та дитячі образки через запитання журналіста NBC News – чи вважає він себе вбивцею.

Лідер країни-агресора дав інтерв'ю американському телеканалу напередодні зустрічі з президентом США Джо Байденом. Кореспондент Кейр Сіммонс нагадав, як у березні керівник Білого дому ствердно відповів на запитання, чи вважає російського колегу вбивцею.

"Путін же незграбно розсміявся та спробував піти від відповіді: "Слухайте, за час мого перебування на посаді я звик до нападок з усіх боків і з різноманітних областей під різними приводами, причинами, атакам різного калібру і жорстокості, і мене це не дивує".

Журналіст зазначив, що не почув відповіді на конкретне запитання і поіменно перерахував кілька відомих особистостей: Анна Політковська, Олександр Литвиненко, Сергій Магнітський, Борис Нємцов, Михайло Лесин. Вони усі критикували російського президента – і були вбиті.

Путін знову розсміявся і заявив: "Я не хочу здатися грубіяном, але це схоже на якийсь шлунковий розлад, таке словесне нетравлення. Ви згадали багатьох людей, які дійсно страждали і гинули в різні моменти часу з різних причин, з вини різних людей".


Нагадаємо, у інтерв'ю для ABC News президент США Джо Байден назвав Путіна вбивцею і заявив, що той заплатить за втручання у президентські вибори в США.

За матеріалами: 5.ua

Добавлено: 12-06-2021, 20:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх