Великий приклад для всіх, – зірки коментують смерть Григорія Чапкіса

У неділю, 13 червня, перестало битися серце відомого танцюриста і хореографа Григорія Чапкіса. Про це стало відомо від близького оточення знаменитості.

Про смерть 91-річного танцюриста повідомила заслужена артистка України, солістка Національної філармонії та ансамблю Збройних сил України Ярослава Руденко. Також сумну новину підтвердив і син Григорія Грег.

Близьке оточення Григорія Чапкіса повідомило про смерть легендарного українського танцюриста. На сумну звістку вже реагують українські зірки – Юрій Горбунов, Володимир Завадюк та інші.

Джерело: 24 канал

13 червня не стало відомого українського танцюриста Григорія Чапкіса. За словами його сина Грега, зірковий батько помер "від віку". Раніше він кілька разів потрапляв до лікарні.

Григорій Чапкіс був суддею на популярному шоу "Танці з зірками". Чимало українських зірок були знайомі з танцівником, адже брали участь в проєкті. Тож вони не можуть залишитися осторонь трагічної новини.

Як зірки реагують на смерть Григорія Чапкіса

Володимир Завадюк

Продюсер шоу "Танці з зірками" висловився про втрату легендарного хореографа: "Такі як ви не вмирають, вони живуть вічно. Безмірно вдячний світу, що зміг доторкнутися до величини особистості й таланту цієї людини".

Якби не ви, "Танці з зірками" ніколи не були б такими. І водночас якби не "Танці", можливо, не було б цих 2 років. Ви часто говорили мені, що робота тримає вас в тонусі й мотивує жити. А жити ви вміли краще нас, 30 літніх,

– написав продюсер.

Володимир Завадюк також висловив співчуття синові танцівника та зазначив, що ідея запросити Грега до України на шоу була дуже вдалою. Продюсер наголосив, що Григорій Чапкіс дуже пишався сином.

"Дякую за приклад. За божевільну любов до танцю. За невпинну віру в талант інших. І за слова, які ви написали мені на титульній сторінці своєї книги: "…просто будьте щасливою людиною, Володю". Спасибі, що несли культуру, традиції, свято. І вибачте, що особисто не попрощався з вами в лікарні. Хоча, думаю, ви б хотіли, щоб я запам’ятав вас в білому фраку, як в крайньому ефірі", – підсумував Завадюк.


Чапкіс також прекрасно танцює вальс.

Добавлено: 14-06-2021, 09:34
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх