Тяжкі наслідки ДТП в Дніпрі

В день церемонії прощання із загиблою в ДТП в Дніпрі, помер її чоловік, а винуватець події втік з лікарні

Сьогодні в Дніпрі прощаються з 30-річною Мариною Якубук, яка загинула 3 липня в ДТП на Набережній Перемоги. В цей же день в лікарні помер її чоловік, а винуватець аварії втік з лікарні. А ще три учасники події перебувало у вкрай важкому стані.


Про це повідомили в Facebook-групі Соборний район.

Нагадаємо, в суботу, 3 липня на Набережній Перемоги BMW на високій швидкості врізався в Toyota. У ДТП загинула дівчина, яка була за кермом Toyota. Сьогодні в Спасо-Преображенському Соборі проходить церемонія прощання з нею. Поховають Марину Якубук на Краснопільському кладовищі, пише 056.ua

Також сьогодні в лікарні помер її чоловік 30-річний чоловік Руслан Гусейнов, який під час ДТП сидів на передньому пасажирському сидінні. Він знаходився в комі третього ступеня.

«Руслан пішов до Марусі .... Боровся, боровся, але вирішив бути з молодою дружиною. Царство небесне Вам Гусейнова », - написав Михайло Яценко.


Тим часом винний в їх смерті водій BMW - ріелтор Сергій Миргородський втік з лікарні Мечникова, куди його госпіталізували після аварії. Заради втечі він вибив двері кабінету томографії та пошкодив меблі.


Стан решти, хто залишився в лікарні вкрай важкий. У їх числі чоловік, який був пасажиром в Toyota і три пасажирки з BMW. Заступник медичного директора лікарні імені Мечникова Юрій Скребець розповів детальну інформацію:
  • Яна Василенко, 38 років: перелом шийного відділу хребта, важкий стан.
  • Поліна Варцаба, 29 років: множинні переломи хребта, переломи ребер, важкий стан.
  • Ірина Варцаба, 32 роки: черепно-мозкова травма, стан середньої тяжкості.
Нагадаємо, раніше ми писали, що в Дніпрі на Набережній Перемоги відбулося дві страшні аварії.

Добавлено: 6-07-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх