Депутата "ОТЗЖ" Ківу помітили в п'ятизірковому готелі в Туреччині: номер люкс за $ 10 тисяч за 10 днів

У п'ятизірковому готелі в Туреччині ветеран АТО Михайло Майман зустрів нардепа від "ОТЗЖ" Іллю Ківу, з яким з'ясовує стосунки в суді.

Ветеран АТО Михайло Майман показав Відеозустрічі зі своїм візаві, депутатом від "ОТЗЖ" Іллею Ківою в готелі Rixos Sungate. "Відпочиває нардеп в номері люкс за 10 тисяч доларів за 10 днів. Добре живуть депутати" ОТЗЖ "за наш з вами рахунок", - написав Майман, зазначивши в коментарях, що і до війни, і зараз особисто у нього є бізнес, який дозволяє оплачувати дорогий відпочинок.

На опублікованих ветераном АТО кадрах він нагадав політику про суд, де обидва повинні зустрітися і запитав, чи буде відпочинок в п'ятизірковому готелі відображений в декларації парламентарія. Ківа у відповідь неодноразово обіцяв "курчат по осені" порахувати, і заперечував звинувачення в провокації бійки. З його слів, він готовий вирішити конфлікт і чекає суду.

В кінці травня Майман розповів, що виїхав з України, так як опинився під тиском "з вимогою дати неправдиві свідчення проти мера Києва Віталія Кличка та голови виконкому партії" УДАР "Артура Палатного".

Ветерану АТО нібито загрожують оголошенням підозри в нанесенні легких тілесних ушкоджень нардепу Іллі Ківі. У підсумку він вирішив тимчасово покинути Україну і разом з сім'єю перебратися за кордон.

Нагадаємо, в січні 2020 року учасник бійки з Іллею Ківою заявив, що у нардепа був на нього зуб з 2015 року. Тоді ветеран АТО відмовився спалювати машини тих, хто проїжджав через блокпост на Донбасі, відмовляючись платити "данину". Ківа вимагав від людей 100 тисяч гривень за пропуск. 22 січня Майман вдарив парламентарія після того, як той завдав йому удар головою в ніс. Після сутички депутат написав заяву в поліцію.

За матеріалами: Діалог.UA"
Добавлено: 9-07-2021, 12:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх