На День незалежності у Запоріжжі пройде військовий парад

Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Старух на засіданні оргкомітету із відзначення 30-річчя незалежності України.

Головним проспектом міста пройдуть військовослужбовці 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорозька січ» Збройних Сил України та Національної гвардії, військових комісаріатів, ВСП «Сармат», представники Національної поліції, патрульної поліції та Державної служби України із надзвичайних ситуацій.

До дня народження нашої держави на запоріжців очікує і багато інших сюрпризів.

Великий Державний Прапор України урочисто підніметься на оновленому Кургані Єдності на Хортиці.

У історико-архітектурному комплексі «Запорозька січ» актори театри ім. Магара представлять історичну реконструкцію козацької ради під головуванням Богдана Хмельницького, що відбулась напередодні доленосної битви під Жовтими Водами, а у середмісті обласного центру відбудеться масштабний молодіжний флешмоб.

Святкові заходи пройдуть в усіх містах та районах області, про видатних людей, які за тридцять років вписали своє ім’я в історію Запорізького краю розкажуть у ЗМІ, а свої двері для запоріжців відчинять тридцять об’єктів соціальної сфери та інфраструктури, які збудували та оновили у рамках програми Президента України «Велике будівництво».
Добавлено: 15-07-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх