Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував побиття активістки Ешонкулової

Градоначальник Дніпра Борис Філатов прокоментував побиття місцевої активістки Наталії Ешонкуловой. Він в різкій формі засудив напад на Дніпрянку, а також звернувся до нового глави МВС з проханням розібратися в події.

Про це повідомляє Відкритий. «Активісти бувають різні. Як правило, вони не за справедливість і результат, а за гроші, дрібні преференції або просто погані амбіції. Їх можна не любити, зневажати і навіть лаятися з ними в соцмережах. Але ніхто не має права бити людей. Я повторюю.

НІХТО. НЕ МАЄ ПРАВА били. ЛЮДЕЙ.

Ніхто. І ні в якому разі. ... Вчора була по-звірячому побита місцева правозахисниця Наташа Ешонкулова. Ми добре з нею знайомі, коли в локдаун вона відстоювала права підприємців, щоб влада не закривала дрібний бізнес. Саме завдяки її зусиллям, в останню хвилю ковіда, ми в Дніпрі не пішли на суворі обмеження. ... Наталю жорстоко, просто по-звірячому побили. Вона публічно назвала основних замовників свого побиття. Весь Дніпро знає, що у них був прямий конфлікт. ... Я звертаюся до новопризначеного міністра МВС.


Денис Анатолійович, тепер ця справа - справа Вашої честі. Знайти і покарати не просто «биків» - виконавців, а й організаторів і замовників цього огидного злочину. І ще зробити так, щоб Дніпро нарешті зітхнув вільно від ОПГ, яка крім грошей, телеканалів і ручних попів, обзавелася ще й власними депутатами від партії влади. ... Так, це справа честі. Для вас. І всіх нас теж », - написав на своїй Facebook-сторінці мер Дніпра Борис Філатов.

За матеріалами: Відкритий
Добавлено: 16-07-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх