Армія РФ обстріляла з забороненої зброї жителів Нью-Йорка - кадри наслідків

15 липня, близько 19:30 гібридна армія РФ обстріляла населений пункт Нью-Йорк в Донецькій області. Під час обстрілу населеного пункту Нью-Йорк в Донецькій області снарядами було пошкоджено дах будинку і гаража.

Інформації про постраждалих на даний момент немає. Глава Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко зазначив, що сьогоднішній провокацією найманці в черговий раз довели, що життя мирного населення для них нічого не варто. 

Поліція попередньо кваліфікувала обстріл за статтею 438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни".


У Мережі з'явилися кадри наслідків обстрілу ВСУ: клуби диму піднімаються над позиціями 10-й гірничо-штурмової бригади України біля Нью-Йорка.



Паблік найманців пишуть про перестрілку в цьому районі. В сторону українських захисників випустили вісім 120-мм мінометних мін (цей вид зброї заборонений Мінській угоді - ред.).

Нагадаємо, 13 липня під час обстрілів в районі Причепилівка Луганській області загинув боєць ВСУ Андрій Бєляєв. Ще шість бійців отримали поранення. Днями в Мережі з'явилися кадри з місця події. Тим часом ватажок формування "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович заявив про намір окупантів захопити ще два українських міста. 

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 16-07-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх