На Запоріжжі поліцейські оперативно повернули матері 6-річного сина

Правоохоронці вкотре звертаються до дорослих з проханням належним чином слідкувати за своїми дітьми під час літнього відпочинку. У разі необхідності, негайно телефонуйте на спецлінію «102», аби не втратити дорогоцінний час.

Про це повідомдяє Відділ комунікації поліції Запорізької області. 

15 липня близько 20 години до чергової частини відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала жінка, яка повідомила про зникнення 6-річного сина. Батьки намагалися самостійно знайти дитину, але пошуки були марними.

На місце події негайно було скеровано наряд групи реагування патрульної поліції та ювенальних поліцейських. Правоохоронці опитували громадян, прочісували узбережжя Азовського моря.

Близько 21 години до чергової частини відділу поліції надійшов телефонний дзвінок від небайдужих громадян, про те, що до них за допомогою звернувся маленький хлопчик, який пояснив, що загубився. Припустивши, що це саме той хлопчина, якого наразі шукають поліцейські та рідні, за вказаною адресою виїхав наряд поліції. Як з’ясувалося, за годину маленький мандрівник пройшов понад 7 кілометрів вздовж узбережжя Азовського моря. Ювенальний поліцейський передав дитину батькам.

Відносно матері, мешканки Хмельницької області 1988 року народження, складено адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Добавлено: 17-07-2021, 11:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх