Сьома річниця авіакатастрофи МН17: світ повинен знати правду і встановити істину (ВІДЕО)

Рівно сім років тому малайзійський Boeing був збитий над окупованих Донбасом з російської ракетної установки "Бук". США в черговий раз закликають РФ визнати відповідальність за катастрофу МН17

«У сьому річницю цієї трагедії ми закликаємо Росію визнати відповідальність в збиванні літака і повністю співпрацювати зі слідством», — повідомили на офіційній станиці в Twitter посольства США в Україні.США в черговий раз закликають РФ визнати відповідальність за катастрофу МН17



Президент Володимир Зеленський в сьому річницю авіакатастрофи малазійського Boeing рейсу MH17 над Донбасом висловив співчуття всім, хто оплакує жертв трагедії, яка сталася 17 липня 2014 року.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.


Нагадаємо, малайзійський Boeing, який у липні 2014 року летів з Амстердама в Куала-Лумпура, був збитий над окупованих Донбасом з російської ракетної установки "Бук". Загинули 298 чоловік - це всі, хто був на борту.

Розслідування показало, що Boeing був збитий ракетою серії 9М38, яку використовують в зенітно-ракетному комплексі "Бук". Установка була доставлена ​​з Росії і запущена з території, контролювалася тоді бойовиками. Фрагменти ракети серії "Бук" були виявлені при розтині тіл членів екіпажу, так і в одному з віконних прорізів кабіни літака.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 17-07-2021, 13:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх